Otsustasin siis hakata oma päevamenüüsid üles kirjutama ja proovin hakata päevas sööma viis korda, väikeste portsude haaval. Selle nädala jooksul olen ka ühe liitri kitsepiima ära joonud. Kitsepiim teeb justkui pai mu rinnakule, sest mul on tihtipeale veidi valus hingata ja rinnus on valud, ka seljas, aga peale kruusitäit kitsepiima on olemine kohe teistmoodi. Väärt kraam!
Gluteenivaba dieediga alustades oli mul hirm, et enam ei tohigi midagi süüa. Tegelikult mul väga palju piiranguid ei olegi. Üksnes koogid, tordid on keelatud, sest gluteenivabad küpsised on poes täiesti saadaval, samuti ka gluteenivaba sai. Poes peaks isegi gluteenivabasid muffineid ja koogipulbrit olema, kuid ma pole veel nii kaugele jõudnud, et neid oleksin ostnud. Gluteenivabad küpsised olid täitsa head ja eile ning esmaspäeval tegin õe toodud gluteenivabast jahust pannkooke. Täitsa mõnusad olid nad soojalt, kerge vanillise järelmaitsega.
Homme hommikul ootab mind ees shopping Maximas ja/või Prismas (pole veel otsustanud). Plaanis osta söögikraami, gluteenivabast saiast tunnen praegu päris kõvasti puudust.
Täna sõin lõunaks gluteenivabasid makarone sulatatud juustuga ja Heinz ketšupiga. Muideks selle firma ketšup on ainus, mis ei tekita mul kõhus valusid. Tegemist on samuti gluteenivaba tootega ja ainsa ketšupiga, mida saan muretult tarvitada.
No comments:
Post a Comment