Sunday, January 6, 2013

step by step...

Oeh, tänane hommiku-lõunasöögi söömine venis mul kolmetunniseks, sest eine koosnes keedetud kanafileest, 2 väiksest porgandist, kurkumist ja mustast piprast - kõik koostisosad saumiksriga läbi peenestatud. Oeh, ei olnud kõige maitsvam roog maailmas, no mitte ei olnud. Õhtul olin veidi targem ja esmalt keetsin kanafilee, seejärel peenestasin ning lõpuks panin peenestatud massi kookosõliga pannile, maitsestasin taaskord kurkumiga ja musta pipraga. Õhtusöök oli söödavam, kui hommikusöök. See on kindel. Magustoiduks võtsin mõned ampsud puhast Biona kookosõli. Need paar ampsu mõjusid tõelise preemiana!

Millest olen aru saanud on see, et ikka VÄGA oluline on toit enne söömist ära peenestada. Mõtlesin, et korralikulst närimisest ja mälumisest piisab, aga paraku mitte.

No comments:

Post a Comment